Menú migdia  dimarts 18  a  divendres  21 de Juliol

13:30h. a 16:00h

Primers

Amanida campera Calamarga amb maionesa de wasabi
– Ensalada campera Calamarga con mayonesa de wasabi
“Ajo blanco” de préssec amb musclos
– Ajo blanco de melocotón con mejillones
Pappardelle a la carbonara amb ou a baixa temperatura
– Pappardelle a la carbonara con huevo a baja temperatura
Amanida de formatge mató, síndria, poma i salmó marinat
– Ensalada con queso mató, sandia, manzana y salmón marinado

Segons

Reig amb salsa de bolets japonesos i puré de pèsols amb menta
– Corvina con salsa de setas japonesas y puré de guisantes con menta
Filet de porc amb salsa de formatge de cabra i cremós de pastanaga i taronja amb gingebre
– Solomillo de cerdo con salsa de queso de cabra y cremoso de zanahoria y naranja con jengibre

Suplements

Arròs de pop amb all i oli de “pimentón de la vera” (+5€)
– Arroz de pulpo con alioli de pimentón de la vera
Tàrtar de tonyina amb alvocat, ceba morada, papaia i all i oli de wasabi (+5€)
– Tartar de atún con aguacate, cebolla morada, papaya y alioli de wasabi

Postres

Bavaroise de mango amb gelat de gerds
– Bavaroise de mango con helado de frambuesa

Pa- Vi- Aigua- Postre o café / Pan -Vino- Agua – Postre o café

Bread -Came – Water – Dessert and coffee

14.90 € iva inclòs