Menú migdia  dimarts  5  a  divendres  8 de Setembre

13:30h. a 16:00h

Primers

Gaspatxo de figa de moro amb ànec i philadelphia
– Gazpacho de higo chumbo con pato y philadelphia
Timbal de llenties i cous cous amb seitons en vinagre
– Timbal de lentejas y cous cous con boquerones en vinagre
Arròs al forn amb all i oli de wasabi
– Arroz al horno con alioli de wasabi
Amanida amb brandada de bacallà, ametlla i vinagreta d’olivada
– Ensalada con brandada de bacalao, almendra y vinagreta de olivada

Segons

Calamar farcit de papada amb salsa thai i cremós de coliflor
– Calamar relleno de papada con salsa thai y cremoso de coliflor
Secret de porc amb salsa de formatge i saltejat de carbassa i patata
– Secreto de cerdo con salsa de queso y salteado de calabaza y patata

Suplements

Corvall amb puré de celery i salsa de crustacis (+6€)
– Corvina con puré de celery y salsa de crustáceos
Tàrtar de tonyina amb alvocat, ceba morada, papaia i all i oli de wasabi(+5€)
– Tartar de atún con aguacate, cebolla morada, papaya y alioli de wasabi

Postres

Semifred de bergamota amb toffee de poma verda i gelat
– Semifrío de bergamota con toffee de manzana verde y helado

Pa- Vi- Aigua- Postre o café / Pan -Vino- Agua – Postre o café

Bread -Came – Water – Dessert and coffee

14.90 € iva inclòs