Menú migdia  dimarts  14  a  divendres  18 de Novembre

13:30h. a 16:00h

Primers

Parmentier trufada amb ou a baixa temperatura i papada confitada
– Parmentier trufada con huevo a baja temperatura i papada confitada
Rossejat de fideus negres amb marisc i all i oli cítric
– “Rossejat” de fideos negros con marisco y alioli cítrico
Empedrat de cigrons saltejat amb ceba, bolets japonesos i salsa romesco

– Empedrado de garbanzos salteado con cebolla, setas japonesas y salsa
romesco
Amanida amb pollastre thai, fruits secs, magrana i vinagreta dolça
– Ensalada con pollo thai, frutos secos, granada y vinagreta dulce

Segons

Salmó al forn amb crudités de verdures i salsa gorgonzola
– Salmón al horno con crudités de verduras y salsa gorgonzola
Magret d’ànec amb cremós de figues i salsa d’orellanes marinades
– Magret de pato con cremoso de higos y salsa de orejones marinados

Suplements

Corvall amb puré de celery i salsa de crustacis (+6€)
– Corvina con pure de celery y salsa de crustaceos
Tàrtar de tonyinya Calamarga (+5€)
– Tartar de atún Calamarga

Postres

Torrija Calamarga amb cremós de taronja i gelat de iogurt
– Torrija Calamarga con cremoso de naranja y helado de yogur

Pa- Vi- Aigua- Postre o café / Pan -Vino- Agua – Postre o café

Bread -Came – Water – Dessert and coffee

14.90 € iva inclòs