Menú migdia  dimarts 23  a  divendres 26 de Maig

13:30h. a 16:00h

Primers

Tosta amb pebrots escalivat, ceba al cassis, sardina marinada, iogurt i menta
– Tosta con pimiento escalibado, cebolla al cassis, sardina marinada, yogur y menta
Milfulles d’albergínia a la mel i mozzarella amb salsa de tomàquet reduït i alfàbrega
– Milhojas de berenjena a la miel y mozzarella con salsa de tomate reducido y albahaca
Gaspatxo de figues amb formatge blau i fruits secs
– Gazpacho de higos con queso azul y frutos secos
Risotto de bolets japonesos amb alls tendres i parmesà
– Risotto de setas japonesas con ajos tiernos y parmesano

Segons

Llobarro al forn sobre patates casolanes, espàrrec verd i salsa d’ametlles
– Lubina al horno sobre patatas caseras, esparrago verde y salsa de almendras
Galta de porc desossada amb crema de pastanaga i taronja i salsa trufada
– Carrillera de cerdo deshuesada con crema de zanahoria y naranja y salsa trufada

Suplements

Corvall amb puré de celery i salsa de crustacis (+6)
– Corvina con puré de celery y salsa de crustáceos
Tàrtar de tonyina Calamarga (+6€)
– Tartar de atún Calamarga

Postres

Bavaroise de litxi sobre sopa de litxi, maduixes i gelat de iogurt
– Bavaroise de lichi sobre sopa de lichi, fresas y helado de yogur

Pa- Vi- Aigua- Postre o café / Pan -Vino- Agua – Postre o café

Bread -Came – Water – Dessert and coffee

14.90 € iva inclòs